DONČIĆ PROTIV KARIJA: Sjajni Slovenac nosi Dalas do direktnog plasmana u plej-of

V.M.

02. 04. 2024. u 14:13

NAŠ večerašnji izbor je sjajni plej Dalasa koji igra još jednu sjajnu sezonu, a ponovo će imati priliku to da prikaže protiv Golden Stejta četiri sata posle ponoći.

ДОНЧИЋ ПРОТИВ КАРИЈА: Сјајни Словенац носи Далас до директног пласмана у плеј-оф

FOTO: EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Dalas je sredinom sezone napravio nekoliko trejdova, a dolasci igrača poput Gaforda i Vašingtona pokazali su se kao pun pogodak i ekipa se izdigla na peto mesto u Zapadnoj konferenciji.

Glavni arhitekta uspeha je naravno maestralni Luka Dončić koji redovno flertuje sa tripl-dablom i nosi ekipu na svojim leđima. U proseku postiže 34 poena, hvata devet skokova i deli gotovo deset asistencija, što dovoljno govori o tome kakve nastupe pruža nekadašnji as Real Madrida.

Večerašnji meč je posebno bitan za Maverikse koji žele da obezbede direktan plasman u plej-ofu i pobeda protiv Golden stejta bi bila veliki korak ka tome.

Zbog toga očekujemo da Dončić dodatno preuzme odgovornost, a pored toga direktan rival biće mu jedan od najboljih košarkaša svih vremena Stef Kari i biće dodatno motivisan da ga nadigra u njegovoj hali.

NAŠ TIP: Luka Dončić +33,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?