ROBIN POSTAJE BETMEN: Vreme je da Kris Midlton pokaže zašto je jedan od najpotcenjenijih igrača u ligi

V.M.

23. 04. 2024. u 13:10

VEČERAS smo se opredelili za Krisa Midltona čiji Baksi u drugoj utakmici četvrtfinala Istočne konferencije dočekuju Indijanu (2.30).

РОБИН ПОСТАЈЕ БЕТМЕН: Време је да Крис Мидлтон покаже зашто је један од најпотцењенијих играча у лиги

Foto Profimedia

Kris Midlton je godinama jedan od najpotcenjenijih igrača u NBA ligi, a glavni razlog za to je što je stalno u senci Janisa Adetokumba koji je prva zvezda ekipe. Odnos njih dvojice se često poredio sa onim kojim imaju Betmen i Robin, ali sada, kada se Janis povredio, došlo je vreme da Midlton preuzme odgovornost i da Robin ''postane'' Betmen.

Pre par dana u prvoj utakmici protiv Pejsersa ''zapalio'' se Dejmijan Lilard koji je isporučio 35 poena u prvom poluvremenu, ali nakon toga je u potpunosti stao, a da Baksi zabeleže vrednu pobedu pobrinuo se upravo Midlton koji je meč završio sa 23 postignuta poena uz odlične procente iz igre (9/14).

Pored toga sjajno krilo je uhvatilo i deset skokova, što mu je bilo dovoljno da otvori ovosezonski plej-of lepim dabl-dablom.

Na osnovu drugog poluvremena prvog meča, Indijana je očigledno pronašla način da se nosi sa Lilardom, što znači da će Midlton morati da preuzme veću odgovornost na večerašnjem susretu i očekujemo da rutinski prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Kris Midlton +20,5 (kvota 1,94)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)