VELIKA GUŽVA NA ADMINISTRATIVNOM PRELAZU: Zbog povratka Albanaca u zemlje zapadne Evrope na Merdaru se čeka i duže od četiri sata (FOTO)

D.Z.

09. 01. 2021. u 19:28

NA amdinistrativnom prelazu Merdare sa kosmetske strane pri ulasku u centralanu Srbiju daas popodne i večeras čeka se po nekoliko sati, odnosno po duže od četiri sata.

ВЕЛИКА ГУЖВА НА АДМИНИСТРАТИВНОМ ПРЕЛАЗУ: Због повратка Албанаца у земље западне Европе на Мердару се чека и дуже од четири сата (ФОТО)

Foto: D.Z.

Naime kilometarsku kolonu vozila formirali su Albanci koji se nalaze u zemljama zapadne Evrope na privremenom radu i koji se vraćaju sa zimskog odmora koji su proveli na Kosovu.

Kolona vozila doseže nekoliko kilometara koja se nadomak punkta policije na Kosovu formira u dve trake, ali je čekanje neminovno zbog broja vozila i putnika u njima koji se upisuju i od strane policije sa jedne i druge strane prelaza.

Foto: D.Z.

Inače, kako saznajemo na ovom integrisanom prelazu, gužve će prestati već sutra popodne odnosno očekuje se da se od ponedeljka saobraćaj na ovom prelazu normalno odvija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!