VELIKI BROJ GRAĐANA ISPRED OPŠTINE ZVEČAN: Miran protest zbog hapšenja dvojice Srba - među njima i porodice Radoša i Dušana (FOTO)

Novosti online

13. 06. 2023. u 11:12

VELIKI broj Srba okupio se ispred zgrade opštine Zvečan kako bi izrazio miran protest zbog protivpravnog hapšenja Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića.

ВЕЛИКИ БРОЈ ГРАЂАНА ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЗВЕЧАН: Миран протест због хапшења двојице Срба - међу њима и породице Радоша и Душана (ФОТО)

Foto: Novosti

Među njima su i porodica Radoša Petrovića, njegova supruga, deca, kao i Dušanova sestra Selma, njegov advokat, predstavnici Srpske liste…

Radoš i Dušan su kidnapovani od strane Kurtijeve tzv. kosovske policije dok su mirno sedeli i protestovali ispred opštine Zvečan u ponedeljak, 29. maja.

Iako su objavljeni evidentni foto i video dokazi da Radoš i Dušan nisu učestvovali ni u kakvim nemirima, oni se više od dve nedelje nalaze u pritvoru, a njihove porodice strepe. Tokom privođenja, Dušan Obrenović mučki je pretučen.

Uprkos svemu, na protivpravni pritvor Radošu i Dušanu i torturu ostali su nemi i svi predstavnici međunarodne zajednice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (41)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!