VUČIĆ: Trudimo se da odnosi sa Crnom Gorom budu neuporedivo bolji

Novosti Onlajn

10. 07. 2023. u 12:10

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, da se Srbija trudi da unapredi odnose sa Crnom Gorom i da budu neuporedivi bolji nego što su bili.

ВУЧИЋ: Трудимо се да односи са Црном Гором буду неупоредиво бољи

Printscreen

- Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da u Beogradu ugostim predsednika Milatovića u njegovoj prvoj zvaničnoj poseti Beogradu kao predsednika CG - istakao je Vučić u Palati Srbija.

Istakao je da su jučerašnji i današnji sastanci potvrdili da su jačanje bilateralnih odnosa i što tešnja saradnja od ogromne uzajamne koristi.

- Naši dobri odnosi su važni zbog građana naših zemalja i građani moraju da osete tu korist - naveo je Vučić.

Istakao je da postoji velika trgovinska razmena između dve zemlje i da Srbija sa CG, proporcionalno broju stanovnika, ima najveću razmenu u svetu.

- Za nas je CG izuzetno važan partner ne samo zbog ekonomije i brojeva već i tradicionalne bliskosti i povezanosti naših građana, velikog broja Srba koji žive u CG i obrnuto. I za nas su to veoma važne stvari i zato se trudimo da naše odnose unapredimo da budu neuporedivo bolji nego što su bili - naveo je Vučić. Istakao je da su razgovarali o mnogim pitanjima i konkretnim vidovima saradnje.

BONUS VIDEO: VUČIĆ - Neću da razgovaram sa Kurtijem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (195)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao