SA DUGIM CEVIMA IZAŠLI NA ULICE DA REGULIŠU SAOBRAĆAJ: Kurtijeva policija ne prestaje sa maltretiranjem građana

Novosti online

28. 07. 2023. u 09:41

PRIPADNICI tzv. kosovske policije nastavljaju da maltretiraju građane na KiM, a najnoviji incident se dogodio u Kosovskoj Mitrovici.

СА ДУГИМ ЦЕВИМА ИЗАШЛИ НА УЛИЦЕ ДА РЕГУЛИШУ САОБРАЋАЈ: Куртијева полиција не престаје са малтретирањем грађана

Foto EPA

Lokalni mitrovački portal „Daj glas“ objavio je da pripadnici tzv. kosovske policije regulišu saobraćaj dugim puškama.

Kako prenosi ovaj portal, incident se dogodio na Gvozdenom mostu kod tunela u Mitrovici.

Dalje je saopšteno da su se „ građani žalili da neki specijalni policajci nisu imali strpljenja. Iako su imali pravo da se kreću, svadbarska kola su ostala da čekaju nekoliko minuta“.

Strpljenje policajaca je brzo ponestalo, a dvojica su uspela da zaustave automobile kako bi mogli da prođu.

- Ali ono što se ističe jeste da je jedan od policajaca izašao iz vozila držeći dugi pištolj u ruci. Građanima se nije dopalo "regulisanje" saobraćaja izlaganjem "strašnom" oružju  – kaže se u članku portala „Daj glas”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)