VUČIĆ: Beograd nećete moći da prepoznate, biće jedan od najlepših gradova na svetu

Novosti Onlajn

08. 08. 2023. u 18:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz Palate Srbije zajedno sa premijerkom Anom Brnabić.

ВУЧИЋ: Београд нећете моћи да препознате, биће један од најлепших градова на свету

Foto Tanjug

Vučić je izjavio da je plan razvoja Srbije potpuno izmenjen i da se od sada sve meri do 2027. godine.

- U tom programu ono o čemu smo govorili nazivali su bajkom. Sada je jasno i na dobrom smo putu i uprkos problemima, infolacija je počela da pada i ide u dobrom smeru, mi ćemo osim plata i penzija uspeti da obezbedimo da rastu, predvideli smo mnogo projekata o izgradnji škola, vrtića, bolnica, puteva. Danas smo se pojavili pred vama zato što je sada reč o gotovo izmenjenom planu, mi od danas sve merimo do 2027. godine. Predstaviću vam nove planove - rekao je predsednik.

- Predstaviću vam nešto što su neverovatni planovi, u izvršenje tih planova moramo da krenemo koliko sutra. Trebaće nam mnogo dobrovoljaca, da cela Srbija radi za to. Beograd nećete moći da prepoznate, biće jedan od najlepših gradova na svetu, ne samo u Evropi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (121)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom