VUČIĆ O REČIMA STOLTENBERGA: Verujem da će takva odgovorna izjava imati odjek kod Euleksa i KFOR-a, ako ne kod Kurtija

Novosti online

08. 09. 2023. u 13:59

NADAM se da će to što je rekao Jens Stoltenberg imati nekog uticaja ako ne na Kurtija, bar na neke druge, od Euleksa do ponašanja KFOR-a. Verujem da bi takva jedna odgovorna izjava trebalo da naiđe na odjek kod takvih struktura. Što se Kurtija tiče, odavno ne verujem da on želi bilo kakva razumna i racionalna rešenja i pristup svemu.

ВУЧИЋ О РЕЧИМА СТОЛТЕНБЕРГА: Верујем да ће таква одговорна изјава имати одјек код Еулекса и КФОР-а, ако не код Куртија

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ovo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao na pitanje "Novosti" da li očekuje da će se reči generalnog sekretara NATO-a na neki način odraziti na aktuelna dešavanja na KiM i akcije koje sprovodi Aljbin Kurti.

- Uvek kada govorite o nečemu razmislite šta su njegovi snovi. Mene pitajte jesam li za onošto oni nazivaju Velikom Srbijom, ja ću reći ne, a oni neće reći ne kada ih pitate za Veliku Albaniju. Naši snovi su u tome da naš narod bude zaštićen, ali da srpska ekonomija i Srbija ide napred i bude bolje mesto za život. On takvih briga nema jer ga ne zanima kako će da žive ljudi na Kosovu i koliko loše, već samo da ostvaruje ciljeve Adema Demaćija - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (95)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana