OPOZICIJU JE ZASLEPILA MRŽNJA PREMA VUČIĆU Brnabić: Predsednik je personifikacija toga da Srbija ide napred

Novosti Onlajn

11. 09. 2023. u 11:15

PREMIJERKA Ana Brnabić bila je gost jutarnjeg programa "Dobro jutro, Srbijo" na televiziji Hepi, a premijerka je govorila o prošlonedeljnom haosu koji je opozicija izazvala u parlamentu, izborima, pojeftinjenju cena namirnica, ali i povećanju plata i penzija.

ОПОЗИЦИЈУ ЈЕ ЗАСЛЕПИЛА МРЖЊА ПРЕМА ВУЧИЋУ Брнабић: Председник је персонификација тога да Србија иде напред

Foto: Printskrin/HappyTV

Brnabićeva je govorila o opoziciji i njihovim pretnjama da će izraziti građansku neposlušnost ukoliko dođe do izbora.

- Pričali su jedno u avgustu, a sasvim drugo u septembru. Evo, Dušan Teodorović je 6. juna direktno zapretio i rekao: "Ukoliko šibicar (misleći na predsednika) i lažljivac želi izbore da bi izašao iz političke krize, moramo da napravimo pokret čiji je zadatak bojkot izbora." Šta im je tačno politika? Da li vi iz opozicije možete da se setite šta ste juče govorili, a ne prekjuče, nikakvog smisla to nema. Oni ne shvataju koliko oni svime time vređaju građane za koje misle da se ne sećaju šta su pričali pre mesec dana. Pretili su ako raspišemo izbore, čak je predsednik Vučić rekao da će im izaći u susret. Ne postoji razlika između njih, znači čitava opozicija zajedno, pokušali su da prave većinu jer su svi protiv Vučića, to im je zajednička vrednost - izjavila je premijerka.

Osvrnula se na konferenciju predsednika na kojoj je najavio pojeftinjenje životnih namirnica i rekla:

- A onda je predsednik Vučić na konferenciji rekao da je ponosan što je potpisao zakone za koje smo se borili i najavio pojeftinjenje namirnica i dodao da će penzioneri dobiti 20.000 dinara. A šta radi opozicija? Smeju se i sprdaju parizeru? I ponovo pokazuju kakvi su. Kakav je to bezobrazluk? Pogledajte Lutovac šta piše: "Svi za salamu, salama za svi". Ismevaju se građanima. "Ako nemate za hleb, jedite parizer," pogledajte šta oni rade! Ismevaju ljude kojima će ova pojeftinjenja značiti. Oni ne samo da se sprdaju sa parizerom, nego i sa narodom i košarkašima i Pirotom. Kad nešto pojeftini, nije dobro, je l' treba nešto da poskupi da bismo bili ekonomski tigar? Oni stalno nipodaštavaju naš narod, i tim tvitovima i tim željama za izborima. Ako raspišete ili ne raspišete izbore, opet ćemo da napravimo pobunu. Eto to im je politika - rekla je premijerka.

Dodala je da je mržnja prema Vučiću i SNS-u očigledna jer je ona personifikacija toga da Srbija ide napred.

- Mržnja ih je toliko zaslepila. Nemojte da se podižu plate i penzije, jer će sve to da se prepiše Vučiću. Sigurna sam da narod to oseća i vidi ko se i koliko bori - završila je premijerka.

BONUS VIDEO: PREMIJERKA - Jeste uspeli da blokirate rad skupštine? Niste!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (54)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)