UHAPŠENI SRBIN OPTUŽEN ZA RATNE ZLOČINE: Uskoro će biti saslušan u Prištini

Novosti online

10. 10. 2023. u 21:02

POLICIJA tzv. Kosova je saopštila da je Srbin T.B. (52), koji je danas posle podne uhapšen na prelazu Merdare, osumnjičen da je u periodu od 1998. do 1999. godine počinio ratne zločine protiv civilnog stanovništva na području opštine Vučitrn.

УХАПШЕНИ СРБИН ОПТУЖЕН ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ:  Ускоро ће бити саслушан у Приштини

Foto: Profimedia/Ilustracija

-Uprava granične policije u saradnji sa policijskim istražiteljima Uprave za istraživanje ratnih zločina tzv. Kosova, uspela je danas, 10. oktobra, u popodnevnim časovima na Merdaru, da locira i uhapsi osumnjičenog muškarca, Srbina inicijala (T.B.), godina rođenog 1971. On je osumnjičen za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva počinjeno u periodu 1998-1999. godine na području opštine Vučitrn, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je upućen u policiju i očekuje se da će biti saslušan u prisustvu branioca, nakon čega će u koordinaciji sa pravosudnim organima biti preduzeti svi dalji postupci.

(kosovo-online.com)

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!