MINISTARKA VUJOVIĆ: O padu rejtinga SNS govori čovek koji je Srbiju vodio u propast

Novosti online

25. 10. 2023. u 22:38

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović izjavila je danas da je ironično da o padu rejtinga SNS-a koja je zemlju izvela na put razvoja, govori čovek koji je Srbiju vodio samo putem propasti.

МИНИСТАРКА ВУЈОВИЋ: О паду рејтинга СНС говори човек који је Србију водио у пропаст

Foto: Ministarstvo

"Političar koji je rehabilitovan isključivo kada je cenzus pao na tri odsto, pa je čak i njegova SSP, na nivou statističke greške, dobila mesta u Skupštini Srbije. Nazalost, ta mesta nisu iskoristili da uradi nešto korisno za građane, već je njihova jedina politika bila i ostala blaćenje predsednika i njegove porodice.

Kao neko ko je potpuno uništio budžet države čiju cenu smo platili svi, a posebno penzioneri koje sada pominje, trebalo bi da se stidi. Umesto toga, on nastavlja jedinom metodom koju zna - izmišlja laži i afere, pokušavajući da nametne i pripiše kupovinu poslanika Dejana Bulatovića predsednikovom bratu Andreju Vučiću. Istine radi, taj isti poslanik nekadašnji je Đilasov saradnik i potpresednik Đilasove SSP. To mu je verovatno veliko poniženje, jer su i najbliži saradnici okrenili leđa njegovoj propaloj politici zasnovanoj na pljački budžeta. Zna Đilas da je Srbija danas mnogo bogatija nego što je bila u njegovo vreme. Zato se i bori svim nečasnim sredstvima da se opet dočepa fotelje i nastavi da pljačka", rekla je Vujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave