VULIN O NAPADIMA NA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU: Iza svih opozicionih lista, stoji strani faktor, a glavni eksponent je Dragan Đilas

Novosti online

05. 11. 2023. u 21:57

NAKON što je podneo neopozivu ostavku, direktor BIA u ostavci Aleksandar Vulin gost je Hit Tvitu na TV Pink, gdje je prokomentarisao i nedavne užasne napade od strane Đilasove opozicije na eačun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

ВУЛИН О НАПАДИМА НА ВУЧИЋА И ЊЕГОВУ ПОРОДИЦУ: Иза свих опозиционих листа, стоји страни фактор, а главни експонент је Драган Ђилас

Foto: Printsrkin

Vulin je rekao da svaka služba mora da zna šta mu je bitno i šta radi. Rekao je da se trude da poremete ono što je svakom čoveku najsvetije, da hoće da destabiliuju čoveka i na poslu, da bude besan i da razmišlja o tome a ne o onome o čemu bi trebalo da radi.

- Vučić se dobro bori sa time, ali to se prvo radi kada hoćete da destabilizujete protivnika. Pronađete ono što mu je najsvetije i najvrednije - rekao je Vulin.

Kako kaže, poznajem Vučićevu porodicu, to je pošten svet.

- Ovo što rade nije ništa novo, to se tako radi. Neko nešto objavi, onda to prenosi Hrvatska, pa se iz Hrvatske vrati u Srbiju. Pa vi imate utisak kako oni bolje od nas znaju neke stvari - rekao je Vulin.

Vulin je rekao da je Vučić neko ko ima najveće poverenje srpskog naroda. Kako kaže, ovo što je urađeno, osim što je odvratno, čini da se zgadite.

- Iza svih opozicionih lista, stoji strani faktor, a glavni eksponent je Dragan Đilas. On kontroliše finansije ove liste. Pratite novac i videćete odakle dolaze pare i šta sa njima rade. Ovo je sinhronizovana akcija, od moje ostavke, do pritisaka na predsednika Vučića i napada na njegovu porodicu - rekao je Vulin.

Vulin je rekao da se čitava opoziciona grupa slaže samo oko jednog, a to je šta misli SAD i priznanje tzv. Kosova. Kako kaže, međutim, to se neće desiti.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove