VIŠE OD 7.000 POTPISA SAKUPILI ZA PAR SATI: Koalicija „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane” prva predala izbornu listu

J. S.

17. 11. 2023. u 00:17

POKRAJINSKA izborna komisija u Novom Sadu primila je u četvrtak, 16. novembra, u 20.45 časova Izbornu listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane“ koju je podržalo 7.079 birača. Pokrajinska izborna komisija ima rok od 48 sati da donese odluku o proglašenju izborne liste.

ВИШЕ ОД 7.000 ПОТПИСА САКУПИЛИ ЗА ПАР САТИ: Коалиција „Александар Вучић – Војводина не сме да стане” прва предала изборну листу

NS uživo

  Na konferenciji za medije u Skupštini Vojvodine nekadašnja gradonačelnica Sombora i prva na listi Dušanka Golubović (SNS) istakla je da se koalicija rukovodila činjenicom da za kratko vreme sakupi što veći broj potpisa.

SNS

  Samo nekoliko sati pošto je Skupština AP Vojvodine usvojila odluku o raspuštanju aktuelnog poslaničkog saziva, a predsednik te Skupštine Momo Čolaković raspisao pokrajinske izbore za 17. decembar, počelo je prikupljanje potpisa. Velike gužve zabeležene su na području cele Pokrajine, a u Novom Sadu na Novosadskom sajmu, kao i na ostalim mestima za prikupljanje potpisa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (45)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)