GAJIĆ: N1 i Nova cenzurisali Narodnu stranku Vuka Jeremića

Novosti online

22. 11. 2023. u 12:33

VLADIMIR M. Gajić na društvenoj mreži Tviter napisao je da je "Narodna stranka" Vuka Jeremića cenzurisana u medijima bliskim Draganu Đilasu, lideru liste "Srbija protiv nasilja", a koji su u vlasništvu Dragana Šolaka.

ГАЈИЋ: Н1 и Нова цензурисали Народну странку Вука Јеремића

Foto: Printskrin

- Uprkos cenzuri na N1 i Nova i na ostalim "profesionalnim i slobodnim medijima UG" građani Beograda imaju dobro pamćenje. Narodna stranka jedina ide samostalno na izbore, sama je skupila potpise, ima podršku relevantnih srpskih intelektualaca, običnih građana i seljaka i iz svega toga zajedno uključujući i iz medijske blokade i ignorisanja izvlači korist za rast svoje popularnosti. U Beogradu, Narodna stranka će napraviti odličan rezultat jer mi smo jednostavno bolji od konkurencije. Siguran glas...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)