PETKOVIĆ: Lažne patriote i đilasovci spremni i na koaliciju s Kurtijem da sruše Vučića

Novosti online

29. 11. 2023. u 22:04

ČLAN Predsedništva SNS Petar Petković osvrnuo se danas na najnovije napade dela opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ПЕТКОВИЋ: Лажне патриоте и ђиласовци спремни и на коалицију с Куртијем да сруше Вучића

Foto: Tanjug

Saopštenje člana Petra Petkovića prenosimo u celosti:

Lažne patriote, zajedno sa osvedočenim Đilasovim borcem za nezavisno Kosovo večeras su na tajkunskoj televiziji udruženo i složno udarili na predsednika Aleksandra Vučića i još jednom pokazali da su spremni na najtrulije koalicije i trgovinu srpskim nacionalnim interesima na KiM samo da sruše Vučića i dokopaju se vlasti. 

Večeras je tajkunska Šolakova televizija potvrdila ono na šta nedeljama upozoravamo - da je glas za svakoga od njih i za Miloša Francuza, Boška Ljotićevca, Miroslava Ponavljača G17 plus Aleksića i Vuka NATO Jeremića zapravo glas za Dragana Đilasa, glas za bogaćenje tajkuna i politiku nezavisnog Kosova. 

I ne samo da su složno i horski ustali protiv predsednika Aleksandra Vučića već pola emisije ne smeju da pomenu ni udare na Aljbina Kurtija i jasno kažu da je on glavni generator krize na Kosovu i Metohiji i izvor svog zla prema srpskom narodu na KiM. 

Svakom pristojnom građaninu ove države od naše južne pokrajine, od Štrpca i Leposavića, do severa naše zemlje jasno je da među lažnim patriotama i đilasovcima nema apsolutno nikakve razlike i da bi bili spremni i na koaliciju s Kurtijem samo da se dokopaju vlasti i sruše Srbiju i Aleksandra Vučića kao jedinu branu nezavisnom Kosovu! To im Srbi sa KiM nikada neće dozvoliti i jasno će na izborima kazniti takvu antisrpsku politiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja