ĐILASOVE PRISTALICE PORUČUJU: Svi mi plaćamo drogu poslaničkim platama (FOTO)

Novosti online

12. 12. 2023. u 19:34

NA Trgu Republike u Beogradu održava se izborni skup Đilasove koalicije "Srbija protiv nasilja", a na njemu je pružena podrška trećem sa liste Đorđu Miketiću koji se snimao dok je pod dejstvom droge imao polni odnos sa prostitutkom.

ЂИЛАСОВЕ ПРИСТАЛИЦЕ ПОРУЧУЈУ: Сви ми плаћамо дрогу посланичким платама (ФОТО)

Foto: Novosti

Na kompromitujućem snimku nalazi se Đorđe Miketić koga je prijatelj snimao obnaženog kako u društvu još jedne devojke govori da novac od poslaničke plate troši na drogu dok se ispred njih nalazio tanjir sa belim prahu za koji se osnovano može zaključiti da je kokain.

Miketić je, po izlasku snimka u javnost, pokušao da se opravda tvrdeći da je na delu zavera obaveštajne službe protiv njega u korist aktuelne vladajuće koalicije, a pojedine kolege sa liste „Srbija protiv nasilja“ podržale su ga u ovim navodima.

Ubrzo se oglasila i BIA saopštenjem u kome navode da je potpuno jasno da se radi o privatnom snimku koje je zabeležilo lice blisko Miketiću tokom privatnog i intimnog druženja, odbacujući svaku moguću umešanost.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)