VUČEVIĆ O NASILJU ISPRED SKUPŠTINE: Srbija će biti odbranjena, narodna volja sačuvana, a svi izgrednici će odgovarati pred zakonom

Novosti online

24. 12. 2023. u 20:22

Predsednik SNS Miloš Vučević oglasio se povodom nasilnog pokušaja upada u Skupštinu grada i divljanjem opozicionih demonstranata.

ВУЧЕВИЋ О НАСИЉУ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Србија ће бити одбрањена, народна воља сачувана, а сви изгредници ће одговарати пред законом

Foto: Printskrin

Njegovo saopštenje prenocimo u celosti:

- Srbija se večeras ponovo suočila sa rušilačkim demonstracijama. Oni koji godinama prete kako će većinu svojih sugrađana "juriti po ulici", kako će "otkidati glave" i kako će svoje političke protivnike "umotavati u katran i perje", sada su odlučili da napadnu simbol srpske prestonice i jedan od simbola demokratije - zdanje Skupštine Beograda. 

Ovaj vandalski recept već je oproban. Isti ti koji sada razbijaju sedišta srpskih institucija, napali su Narodnu skupštinu 2020. godine.

Njih ne zanima demokratija. Još manje Srbija. Oni bi milionima Srba oduzimali pravo glasa. Njih ne interesuje mir, oni otvoreno pozivaju na bratoubilaštvo. Najmanje im je važna Srbija. Nju preziru.

Ali, svi ovi  huligani i umišljeni revolucionari moraju znati da su srpske institucije dovoljno snažne da i sa ovim pokušajem rušenja države izađu na kraj.

Srbija će biti odbranjena, narodna volja sačuvana, a svi izgrednici će odgovarati pred zakonom.

Živela Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave