HLADAN TUŠ ZA PRIŠTINU: Micotakis iz Beograda - Nećemo priznati Kosovo

Novosti online

12. 02. 2024. u 11:42

PREMIJER Grčke Kirjakos Micotakis poručio je da Grčka neće priznati takozvano Kosovo i da je stav Atine po ovom pitanju nepromenjen.

ХЛАДАН ТУШ ЗА ПРИШТИНУ: Мицотакис из Београда - Нећемо признати Косово

Foto: Tanjug

- Svaki put kad se nađem u Beogradu, osećam kao da sam kod kuće i želim da vam se zahvalim na gostoprimstvu. Došao sam sa četiri ministra i velikom poslovnom zajednicom. Želimo da dalje produbimo naše investicione odnose. Imali smo veoma dobre bilateralne kontakte - kazao je grčki premijer.

On se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na gostoprimstvu i poželeo mu sreću na EKSPO 2027".

Foto: Tanjug

- Podržavamo vas na evropskom putu. Mnogo puta sam u Briselu pričao o proširenju. Beograd bi trebalo da iskoristi povoljne okolnosti. Za Srbiju i Zapadni Balkan postoji evropska budućnost. To je naš strateški cilj - kazao je Micotakis.

- Predsednik Vučić me izvestio oko dijaloga sa Prištinom. Naš stav za Kosovo ostaje nepromenljiv - zaključio je premijer Grčke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (66)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom