POSLE OVE IZJAVE, ALEKSIĆ MOŽE KOMOTNO DA SE POVUČE IZ POLITIKE: Kaže "Decu u Srbiji lečimo SMS porukama" - A evo šta kažu činjenice (VIDEO)

Novosti onlajn

17. 02. 2024. u 12:11

MIROSLAV Aleksić na televiziji N1 ponovo je izneo jednu u nizu užasnih laži - da se deca u Srbiji leče SMS porukama, a da se takvo stanje prikriva kako Aleksić kaže "predstavom" povodom Dana državnosti.

ПОСЛЕ ОВЕ ИЗЈАВЕ, АЛЕКСИЋ МОЖЕ КОМОТНО ДА СЕ ПОВУЧЕ ИЗ ПОЛИТИКЕ: Каже Децу у Србији лечимо СМС порукама - А ево шта кажу чињенице (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram

"Mi se borimo protiv stanja u društvu koje nije normalno, ovi ljudi stvaraju paralelnu realnost! Mi smo juče imali strašno veliku predstavu povodom Dana državnosti, gde je Vučić organizovao vatromete, dronove, zastave...spektakl sa izlivom radikalsko-naprednjačkog patriotizma, iza čega se krije poraz države, KRIJE SE TO DA LEČIMO DECU SMS PORUKAMA!", rekao je Aleksić. 

Činjenice su pak potpuno drugačije: 

  • Srbija je danas među tek nekoliko zemalja sveta gde se leči besplatno toliki broj bolesti, u Srbiji registrovana sva 3 leka za SMA čije su terapije i po 2,5 miliona dolara vrednosti a za "decu leptire" je lek dostupan u samo 4 zemlje sveta među kojima je i Srbija
  • Za retke bolesti od 2008. do 2012. uloženo je 130 miliona dinara, a tokom Vučićeve vlasti od 2013. do 2023. - 12,3 milijardi! To je sto puta više.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)