"BORITE SE, DECO, POBEDIĆETE SIGURNO" Vučićeva poruka učesnicima Sportskih igara mladih (VIDEO)

Novosti onlajn

23. 02. 2024. u 13:28

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na svečanosti povodom proglašenja novog ambasadora Sportskih igara mladih Karla Hajnca Rumenigea, da se nikada ne predaju i da se uvek bore do kraja takmičenja.

БОРИТЕ СЕ, ДЕЦО, ПОБЕДИЋЕТЕ СИГУРНО Вучићева порука учесницима Спортских игара младих (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

- Kada gubiš, nikada nemoj da pomisliš da si završio i da si pobedio, pre nego što si stvarno pobedio. Nikada nemoj da se predaješ, dokle god utakmica traje. Bori se i igraj do kraja, jer ukoliko se boriš, uvek možeš da pobediš - poručio je Vučić u Sava centru.

Predsednik je istakao da su deca učesnici mnogo bolji od odraslih i da je siguran da će celom regionu biti bolje, kada principi učesnika SIM-a, kao što su tolerancija, međusobna ljubav i poštovanje budu usvojeni u celom regionu.

- A vama, poštovani Rumenige, želim da čestitam i da vam kažem dobro došli u veliku Zdravkovu porodicu. Jer smo mi ovde svi navijači Zdravka Marića. On ima jednu sličnu osobinu koju imam i ja. Pokušali smo u stvari da budemo košarkaši. Neuspešno, pa je on onda hteo malo da bude fudbaler, pa je shvatio da nije ni za fudbal, nego za organizaciju. Tako sam i ja, pokušavao svašta, pa nisam uspeo u tome, a onda u nečemu jesam - rekao je Vučić.

Istakao je da to znači da se nikada ne treba predavati.

- Želim da se zahvalaim deci na svim aplauzima, osmesima, na takmičenju, na poštovanju, samo se borite, deco, pobedićete sigurno - poručio je Vučić okupljenim mališanima. 

BONUS VIDEO:

DECA GA DOČEKALA VRISKOM: Vučić na ceremoniji u Sava centru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (49)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja