SUŠTINA JE KOGA ĆE DA PODRŽI NAŠ NAROD: Nakon ovog odgovora Vučić dobio aplauz

Novosti online

06. 03. 2024. u 19:38

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na pitanje "Novosti" kako komentariše to što opozicija konstantno govori da je Srbija izolovana u svetu kaže da je suština koga će da podrži naš narod.

СУШТИНА ЈЕ КОГА ЋЕ ДА ПОДРЖИ НАШ НАРОД: Након овог одговора Вучић добио aплауз

Foto: Tanjug

- Nemamo simpatije Zapada, a Zapad su Šider, Šenah, Juratović i Klemen Grošelj. I ko još? Matijaž Nemec i Mihael Rot. Jel ima jedan od njih da mu Kurti nije najbolji drug? I Bob Menendez, samo ne znam da li je sada u zatvoru u Njuarku ili Nju Džerziju? Negde gleda u rešetke, ali s unutrašnje strane. A koga oni predstavljaju, šta su oni? Šta će dobri naš Josip? On zna da su ovo poslednja dva meseca da ga neko nešto pita. Niko ga ne pita ništa, ni u Hrvatskoj, ni u Nemačkoj, zovu ga samo ovi odavde. Nikad više neće biti ni na jenoj funkciji jer mu je partija šljosnula, sve palo. Kakve to veze ima sa stvarnim državnicima, sa stvarno važnim i moćnim ljudima? Da ih nije podržao Si Đi Ping, Bajden, Makorn. Bilo ko? Naravno niko - kaže predsednik Vučić i dodaje:

- Suština je koga će da podrži naš narod. Jel mi važniji Juratović, ili bilo koji seljak iz Pambukovice? Važniji mi je bilo koji seljak iz Pambukovice i trebalo bi da bude svakome u ovoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (43)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)