PREMIJERKA IZ BUKUREŠTA: Pripremam se za novu ulogu, gradiću jače odnose sa evroparlamentarcima (VIDEO)

Novosti onlajn

07. 03. 2024. u 11:19

PREMIJERKA Ana Brnabić izjavila je danas u Bukureštu, gde učestvuje na Kongresu Evropske narodne partije (EPP), da se priprema za novu funkciju u srpskom parlamentu i poručila da će graditi još jače odnose sa evropskim parlamentarcima.

ПРЕМИЈЕРКА ИЗ БУКУРЕШТА: Припремам се за нову улогу, градићу јаче односе са европарламентарцима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Pripremam se za novu ulogu u parlamentu - da gradim jače i čvršće mostove sa parlamentacima širom Evrope iz zemalja EU - rekla je Brnabićeva. Ona je novinarima rekla da će svakako to činiti i sa EPP koja je sestrinska stranka SNS.

- SNS je privrženi član EPP-a. Dosta posla je pred nama. Krenula sam, kao što sam obećala građanima Srbije, da se spremam za taj posao. Nikada nisam videla do sada da je predsednik Vučić izolovan od bilo kog svetskog lidera. Upravo suprotno, pogotovo od evropskih zvaničnika. To je prijateljska i konstruktivna atmosfera. Moji susreti ovde su takođe dobri. Mnogo dobro poznajem Ursulom fon der Lajen, imali smo odličan sastanak sa grčkim premijerom Micotakisom, sa rumunskim predsednikom, takođe. Želim da imamo odličnu saradnju sa Rumunijom - istakla je premijerka Srbije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (35)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)