I NOVINARKA DANASA PRIZNALA: Aktivistkinja SNS je maltretirana

Novosti online

14. 03. 2024. u 14:31

SNEŽANA Čongradin, poznata novinarka i kolumnistkinja dnevnog lista Danas, u svojim tekstovima često iznosi oštre kritike na račun aktuelne vlasti i predsednika Aleksandra Vučića.

И НОВИНАРКА ДАНАСА ПРИЗНАЛА: Активисткиња СНС је малтретирана

Foto: Printscreen/Instagram

Međutim, postoji jedna istina koju ni Snežana Čongradin nije mogla da ignoriše, a tiče se maltretiranja aktivistkinje SNS-a Jelene Milosavljević.

Uprkos pogrdnim rečima koje je i u ovom tekstu uputila Ani Brnabić, kolumnistkinja Danasa je ipak priznala da je Ana Brnabić bila u pravu kada je govorila o ovom slučaju.

Jelena Milosavljević je bila izložena verbalnom i fizičkom napadu od strane Nikole Ristića i Ivana Bjelića.

Čongradin se u svojoj kolumni osvrnula na ovaj događaj rečima: "...Na kraju krajeva, ko je gledao taj video, video je da je bilo dosta posle 15 sekundi... Nije moralo da se 'tera' dalje...".

Ovim komentarom, ona je naglasila da je bilo očigledno da je Jelena Milosavljević bila žrtva nasilja i da nema nikakvog prostora za relativizaciju onoga što se dogodilo. 

Neće svi unutar Junajted grupe biti srećni zbog onoga što je napisala Čongradin, jer je to u suprotnosti sa onim što ova medijska kuća radi.

Televizije i portal N1 i Nova, koje takođe pripadaju Junajted grupi, često daju prostor i veličaju nasilne likove poput Nikole Ristića i Ivana Bjelića, predstavljajući ih kao borce za pravdu i slobodu.

BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)