STEFANOVIĆ JE MEZIMAC STRANIH AMBASADA Terzić: Svojom sumanutom politikom je narod na KiM zavio u crno

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

23. 03. 2024. u 19:41

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, odgovorio je zameniku predsednika Stranke slobode i pravde Borku Stefanoviću koji ne prestaje da vređa nacinalno dostojanstvo našeg naroda.

СТЕФАНОВИЋ ЈЕ МЕЗИМАЦ СТРАНИХ АМБАСАДА Терзић: Својом суманутом политиком је народ на КиМ завио у црно

Foto: Srpska napredna stranka

- Niko nije vređao nacionalno dostojanstvo srpskog naroda kao što je to ponizno činio Borko Stefanović, dok je po stranim ambasadama 2008. godine, moljakao da se odloži jednostrano samoproglašenje nezavisnosti lažne države, kako bi svom gazdi Đilasu obezbedio još četiri godine pljačke. A sada i on i Đilas sa Kurtijem dele lobiste i prijatelje poput Šidera, Šenaha i Viole, te shodno tome ne smeju da pomenu martovski pogrom i iskažu pijetet srpskim žrtvama na KiM čak ni na društvenim mrežama kako svoje prijatelje i najgore srbomrzce, a velike ljubitelje nezavisnog "Kosova" ne bi uvredili.

I sada u istom maniru, pomenuti mezimac stranih ambasada, razmišlja o interesima lažne države i shodno tome napada Vučića i srpsku državu, duboko isfrustriran time što ga je upravo Vučić sprečio da utaba stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti, a što je pokušao da sprovede potpisivajući jezive sporazume sa Prištinom 2011. godine. Da ih je baš briga za KiM potvrdio je njegov gazda Dragan Đilas i to javno u emisiji kod Jugoslava Ćosića gde se zalagao za iseljenje Srba sa KiM i takav scenario predstavljao kao rešenje za naše najvažnije nacionalno pitanje.

Uzrok svih problema sa kojima se naš narod na KiM danas suočava, jesu politička nedela Borka Stefanovića i žute tajkunske vlasti, koja nam je napravila katastrofu izmeštanjem pregovora iz UN na teren EU. To je ono što zaboravlja Borko Stefanović, ali to je ono što nikada neće zaboraviti srpski narod sa KiM, jer ih je svojom sumanutom politikom Borko Stefanović zavio u crno.

Srbija i Aleksandar Vučić nisu prihvatili nikakve sporazume, već smo se dogovorili da razgovaramo o formiranju ZSO uz jasno definisane crvene linije. Vodimo suverenu politiku, sami donosimo odluke i niko Srbiji danas ne može da kaže kako će da se ponaša. Tako ćemo se opredeliti i prema pitanju koje se odnosi na SE. Za razliku od nas Borko Stefanović je prihvatao apsolutno sve, klečao pred Albancima i prodavao naciju, obraz i sve ostalo što ide uz to. Isto je i danas, ništa se tu nije promenilo, te shodno tome stoji rame uz rame sa Bobom Menendezom i snishodljivo gleda u pod, dok mu šefica Viola fon Kramon drži predavanje o tome kako KiM nije unutrašnje pitanje Srbije - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO: Za njih su Srbi GENOCIDNI - Dinko i Marinika PODRŽAVAJU jedno drugo, imaju iste stavove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!