SRAMNO - AIDA KAŽE DA IMA PODRŠKU ĐILASOVACA I PORUČUJE: Srpski narod je prigrlilo zlo, Srbiji treba denacifikacija (VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2024. u 20:33

NAKON učešća na festivalu antisrpske mržnje u Dubrovniku, aktivistkinja Aida Ćorović gostovala je na crnogorskoj televiziji „E“ i tamo izrekla još veće gadosti o Srbiji i srpskom narodu!

СРАМНО - АИДА КАЖЕ ДА ИМА ПОДРШКУ ЂИЛАСОВАЦА И ПОРУЧУЈЕ: Српски народ је пригрлило зло, Србији треба денацификација (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

– Jako je dobro što se ponovo u srpskoj javnosti otvara tema ratnih zločina i odgovornosti i krivice Srbije za zločine počinjene u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, na Kosovu tokom devedesetih godina. Ja sam sigurna da će ta tema pre ili kasnije morati da dođe na red i to dakle ja kao stanovnica Srbije, meni je važno jer naravno da je bitno da govorimo o žrtvama. Bitno je da govorimo o ubijenim ljudima, ali je pre svega bitno za denacifikaciju Srbije. To je, nažalost, sve posledica devedesetih godina onda kada je srpski narod prigrlio zlo i prigrlio zločine – kazala je ona.

Potom je priznala da dobija podršku iz redova opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, ističući da misli pre svega na Zeleno-levi front čiji su istaknuti članovi Dobrica Veselinović i Radomir Lazović, ali i na Pokret slobodnih građana čiji je predsednik Pavle Grbović.

– Znam da mi možda u privatnim razgovorima neki opozicioni političari kažu „okej, bravo“, tu je samo mali broj ljudi, pre svega mislim na Zeleno-levi front, na Pokret slobodnih građana, na Građanski demokratski forum, od njih dobijam onako i otvorenu podršku. Ja sam dobila čak novac od jednog političara da platim tu kaznu, ja sam se zahvalila, primila sam novac i dala sam ga u humanitarne svrhe – nevela je Aida Ćorović, što možete pogledati u snimku na početku teksta.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!