KOLIKO STE NISKO PALI: Kisić - Samo poremećen um može da želi smrt drugome

Novosti online

26. 03. 2024. u 12:37

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić zapitala se da li ijedan zdrav um može da poželi smrt drugom čoveku.

КОЛИКО СТЕ НИСКО ПАЛИ: Кисић - Само поремећен ум може да жели смрт другоме

FOTO: Novosti

Ministarka je reagovala na novi užasni potez srpske opozicije okupljene oko Dragana Đilasa - čitulju odštampanu za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Dokle neko može nisko da pada, da bude nečovek, da za političku borbu koristi najstrašnija sredstva, od vređanja predsednika države i njegove porodice i dece, do pisanja umrlica i najava sahrana? Želeti smrt drugom čoveku može samo bolestan i poremećen um. U tome nikada nije bilo, niti će ikada biti ničega smešnog, ni duhovitog, ni pametnog, napisala je ministarka na Instagramu.

- Koliko ste samo nisko pali vi što ne možete da podnesete da ste slabiji, da nemate podršku naroda i nemate nikakav plan da ovu zemlju učinite još jačom i naprednijom? Ako je vaša politika da svojim protivnicima i neistomišljenicima želite smrt, onda nam je svima jasno koliko ste u stvari jadni i nemoćni, kazala je ona.

Prema njenim rečima, to im, međutim, neće pomoći da pobede, "jer narod zna ko je čovek, narod zna ko voli svoju zemlju i ko svim srcem radi za još bolje sutra svih građana Srbije".

- Iako ga stalno vređate i pretite mu, predsednik Aleksandar Vučić nikada nije bio jači i to vam je svaki put i pokazao kada vas je pobeđivao. Uz predsednika Vučića i njegovu porodicu svim srcem, poručila je Kisić.

BONUS VIDEO: ZLATNA GROZNICA: Mladi Avganistanci okreću se kopanju zlata kako bi obezbedili svoje porodice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave