"ĐILASOVCI PREVRŠILI SVAKU MERU" Vujović: Morbidnom umrlicom sa slikom predsednika iživljavaju se i nad svim građanima Srbije

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

26. 03. 2024. u 15:51

MONSTRUOZNOM objavom "umrlice" predsednika Republike Aleksandra Vučića, Đilasovi sledbenici definitivno su prevršili svaku meru, izjavila je potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović i pozvala nadležne organe da što pre reaguju i sankcionišu ovakve nedozvoljene provokacije.

ЂИЛАСОВЦИ ПРЕВРШИЛИ СВАКУ МЕРУ Вујовић: Морбидном умрлицом са сликом председника иживљавају се и над свим грађанима Србије

Foto: SNS

- Morbidnom umrlicom sa slikom predsednika Vučića Đilasove pristalice ne samo da se iživljavaju nad predsednikom Republike, nego i nad svim pravdoljubivim građanima Srbije. 

Pristojnoj Srbiji je teško da shvati da njihova mržnja toliko daleko može da ide, jer se na ovaj način direktno ugrožava bezbednost predsednika države i poziva na njegovo ubistvo.

Ovakvim potezima lista licemernog naziva 'Srbija protiv nasilja' upravo podstiče i propagira nasilje u društvu, protiv kojeg se SNS kao odgovorna stranka uporno bori.

Moramo zajedno da im pokažemo da je ovo zemlja kojoj su potrebni mir, stabilnost i dalji prosperitet - sve ono za šta se zalaže predsednik Aleksandar Vučić - rekla je Vujovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!