"VERUJEM DA JE TO IZUZETNA PRILIKA ZA TURIZAM": Predsednik Vučić pozvao građane Srbije da koriste avio - liniju od Beograda do Mostara

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

15. 04. 2024. u 17:22

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovao je otvaranju avio-linije između Beograda i Mostara gde je pozvao građane Srbije da koriste ovaj let.

ВЕРУЈЕМ ДА ЈЕ ТО ИЗУЗЕТНА ПРИЛИКА ЗА ТУРИЗАМ: Председник Вучић позвао грађане Србије да користе авио - линију од Београда до Мостара

Foto: Novosti

Pozvao je građane Srbije da koriste ovaj let jer odatle mogu lako da posete svoju rodbinu u tim krajevima, ali i da upoznaju taj zapadni deo Hercegovine, dolinu Neretve, pa sve do Livna i Tomislavgrada. 

- Verujem da je to izuzetna prilika ne samo za turizam nego i za mnogo više poslova koje ćemo da napravimo. Ponosan sam na činjenicu da smo poštovali dogovor i tokove - istakao je on.

Istakao je da nakon ove ceremonije slede mnogobrojni sastanci koji su u rasporedu njegove dvodnevne radne posete i dodao da je uveren da će ovu liniju i privatno koristiti sa svojom porodicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave