KAKO DELUJE ANTI SRBIJA: Pravna država samo uz priznanje nezavisnosti Kosova i “smrt” odnosa sa Rusijom

Milorad VUČELIĆ

30. 07. 2020. u 09:33 >> 09:34

OSNOVNO geslo po kojem kod nas deluje političko-medijski blok Anti Srbije sve više liči i podseća na onaj vatreni poklič obogaljenog Frankovog generala izgovoren 1936. godine na Univerzitetu u Salamanki: Živela smrt!

КАКО ДЕЛУЈЕ АНТИ СРБИЈА: Правна држава само уз признање независности Косова и “смрт” односа са Русијом

Novosti

Zvanično objavljivan broj mrtvih i zaraženih kao i strah od kovida 19 bio je preteran, kažu pripadnici ovog bloka, i bio je u funkciji strahovlade režima Aleksandra Vučića i zavođenja policijskog časa. Iz redova Anti Srbije pružan je svakodnevni otpor merama Vlade i Kriznog štaba a u cilju odbrane ljudskih prava. Istine radi, Anti Srbija je apsolutno podržala vlast i zabrane u vreme Uskrsa uz žestoko osuđivanje SPC i značaja pričešća.

Demonstriralo se, protestovalo, vršen je svakodnevni pritisak, lupalo u šerpe i lonce, plakalo, proklinjalo da bi se ublažile mere. Kada su ublažene krenulo se sa tvrdnjama i "saznanjima" da je daleko više umrlih i zaraženih od zvaničnog broja iz čega bi se dalo zaključiti da je sa vanrednim merama trebalo nastaviti. I da bi ih trebalo podržati.

Ali ne, po Anti Srbiji vanrednih mera nije ni trebalo biti jer bi tako broj zaraženih i umrlih bio enormno veći pa to zdravstveni sistem ne bi izdržao i to bi teško ugrozilo opstanak Vučića na vlasti. U tom cilju su se ubrzano organizovali masovni protesti i privatne žurke oslobođenih koji su dodatno "pogurali" širenje zaraze. Zbog toga se i sada svakodnevno pojavljuju razne lažne vesti kao da narod nema već dovoljno razloga za strepnju nego tu bojazan treba dovesti do paničnog nivoa. Svaki umrli se pretvara u priliku za optužbu režima i zdravstvenog sistema. Strast prema politizaciji i funkcionalizaciji smrti potpuno je zamenila svaku objektivnost pa čak i dužni pijetet.


 

Foto: N. Skenderija

 

Uzgred budi rečeno, taj javni zdravstveni sistem bi po ideologiji i praksi Anti Srbije bio davno uništen i privatizovan te ne bi ni imao čemu da odoleva. Niti bi mogao da prihvati da besplatno leči i zbrine gotovo pola miliona ljudi koji su se na početku pandemije slili u Majku Srbiju, a po koje je ta ista Srbija slala avione na gotovo sve kontinente. Korona je svetska pošast, u tome se potpuno slažu redovi Anti Srbije, ali oni su jedini patentirali "vakcinu" protiv ovoga virusa i našli univerzalni lek - smeniti Krizni štab i Vladu Srbije i naravno Vučića. I to bez izbora i protiv njih.

Pripadnicima Anti Srbije je svaki dan na ustima briga za pravnu državu u Srbiji. U svim njihovim obraćanjima stranim faktorima i u odgovorima zvaničnih institucija Zapada dominira briga za pravnu državu. A pravi dokaz poštovanja pravne države bio bi, po njima, da Vučić na nekom skupu ili razgovoru prizna nezavisnost Kosova i tako ispoštuje ustav tzv. države Kosovo i time pogazi Ustav Srbije. Da skine s vrata Srbije taj kosovski teret, kako kažu u Anti Srbiji. Tada bi Srbija bila prava pravna država! Kažu čak perjanice Anti Srbije da bi Vučića tada svrstali u velike pozitivne istorijske ličnosti. Smrt pravne države je pravi život Srbije. Još kada bi Vučić iskoristio svoju moć da spreči i zabrani da se o svemu izjasne i Srbi i građani Srbije, onda bi ga već zvali Veličanstvenim. Ali ne treba hitati, za to ima još uslova.

Foto: P. Milošević

Kada bi uz obilatu pomoć raznih poluzvaničnih eksperata i "nevera koje mu sede uz koleno" i tek i zasada pomalo oživljenih "spavača" usmrtio odnose Srbije sa Rusijom i rekao im "ne mešajte mi se u naše bratske odnose sa Nemačkom, Engleskom i Amerikom" i okanite se veta u SB UN, Anti Srbija bi bila spremna na svaku počast i podršku. Naravno, da je neophodno da Rusiju i Putina ponovo optuži i za "pokušaj državnog udara u Crnoj Gori" i za lupanje Beograda i da se tako svrsta u red žrtava koje imaju zajedničkog neprijatelja i tako pripomogne održanju postojeće vlasti u Montenegru. Dakle, "stati za vrat malignom uticaju Rusije". Živela smrt odnosima sa Rusijom!

Živela smrt u odnosima sa Republikom Srpskom! I to je još jedna od prolaznih stanica na putu ka večnoj slavi koju ustanovljava Anti Srbija. O tome uskoro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!