ZELENOVIĆ I DALJE ŠALJE PRIGOVORE Pajić: Već mesecima na delu nezapamćeno pravno nasilje, protiv volje naroda se ne može

A. DELIĆ

20. 10. 2020. u 08:20

DOK se SNS ubrzano priprema za konstitutivnu sednicu novog saziva Skupštine grada Šapca, koja bi trebalo da bude održana u petak, od predstavnika "Zajedno za Srbiju" i dalje pljušte prigovori na izborni proces.

ЗЕЛЕНОВИЋ И ДАЉЕ ШАЉЕ ПРИГОВОРЕ Пајић: Већ месецима на делу незапамћено правно насиље, против воље народа се не може

Foto: JutjubPrintskrin

Prema nezvaničnim informacijama, odlazeći gradonačelik Nebojša Zelenović pokušava da, po već oprobanom receptu, grad uvuče u vanrednu situaciju kako bi odložio predaju vlasti, uprkos tome što regularnost lokalnih izbora ne osporavaju ni institucije, ni posmatrači.

- Spremili smo debele dokaze o svim nezakonitim radnjama i ne postoji nijedan sud koji može na osnovu svih činjenica sa izbora u Šapcu da donese drugačiju odluku nego da čitav izborni proces poništi - poručuje Nebojša Zelenović.

U međuvremenu, Upravni sud Srbije odbio je sve prethodne žalbe na odluke GIK, nakon čega je ta Komisija donela i odluku o dodeli mandata odbornicima. Najviše ima SNS - 37, ZZS - 22, ZS - 7, a po jedan mandat pripao je Ruskoj stranci, UDS "Prilika" i Evropskoj zelenoj partiji.

- Srbija je svedok da je u Šapcu mesecima na delu nezapamćeno pravno nasilje koje sprovodi Zelenović. Uprkos svim pokušajima, protiv volje naroda se ne može, a Šapčani su tri puta poverenje dali SNS. Svaki put Zelenović je dobijao manje glasova, a mi sve više - kaže dr Aleksandar Pajić, kandidat te stranke za gradonačelnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!