TO što je Srbija u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija glasala protiv rezolucije u kojoj se od Rusije traži da prekine "okupaciju Krima", sigurno će izazvati novi talas pretnji "odmazdom" iz zapadnih centara moći, ali zvanični Beograd ne namerava da odustane od podrške Moskvi u svim međunarodnim organizacijama.

Komentari (4)

vladimir

11.12.2020. 16:01

Tako se prijatelji pomažu. I to je normalno. Kada je Velika Britanija zloupotrebila presedavanje SB UN (02.08. 2018) i postavila Rezoluciju kojom se Srpski narod proglašava GENOCIDNIM (čak i zabranu da se ne sme negirati uz pretnju kazni) na tu sramnu Englesku rezoluciju Rusija je stavila VETO sa Kinom i time sprečila da generacije Srba nose breme patološke mržnje Engleza prema Srpskom narodu i pravoslavlju. U ostalom ko je imao priliku pročitati Odluke. "Trilaterale" iz 1976. Kao i osnivačkog akta od 26.02. 1971. (Velika Britanija, SAD ,Nemačka i Vatikan) biće mu sasvim jasno da su odluke tada donete ( Razbijanje SSSR, Jugoslavije i Srbije do uništenja Srba i Pravoslavlja, tačka br.11) aktuelne do izvršenja, korak po korak iznutra i spolja. Postoji audio snimak sa te sednice"Trilaterale" i trbalo bih ga objaviti javnosti. Izvor mi je bio Smilja Avramov kad je posetila svoje prijatelje. Znam da osinjak ne trba čačkati, ali to mogu objaviti oni koji se ne plaše NATO i drugih krvoloka.

bu

11.12.2020. 21:54

Glasati "protiv" Rusije je isto kao kada sečeš granu na kojoj sediš, a izmedju ostalog Krim je UVEK bio rusko poluostrvo, sa velikim istorijskim značajem, kojeg je Hruščov /ukrajinac/ pripojio Ukrajini, PRIVREMENO i isključivo u sastavu SSSR! Pošto Sovjetska država više ne postoji, Rusija je samo VRATILA što joj pripada! To sam napisao neposredno posle pripajanja Rusiji 2014 godine i to je za njih ZAVRŠENA priča! Što bi naš narod rekao - zapadnjaci, možete da im pljunete pod prozor!