Vulin o navodima da je u Crnoj Gori zaustavljen "Vučićev urbanista": Takve lažove svet nije video

V.N.

25. 01. 2021. u 22:04

Вулин о наводима да је у Црној Гори заустављен Вучићев урбаниста: Такве лажове свет није видео

Foto Tanjug

TAKVE lažove, kao što su pripadnici vlasti u Crnoj Gori i njihovi medijski pomagači svet nije video. Odgovorno tvrdim da predsednik Vučić ne zna ni ko je Stajić niti se sa njim viđa niti sa njim razgovara. Ali, bednim lažovima je potrebno da od Srbije prave neprijatelje.

Ovo je večeras za Novosti izjavio ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, reagujući na medijske napise u Crnoj Gori da je danas na granici između dve države zaustavljen Nemanja Stajić "lični urbanista" predsednika Srbije" koji je "funkcionerima SNS mimo propisa uknjižio 52 stana i lokala".

Foto: Printskrin/Vijesti

- Ti ljudi su im krivi zato što su kod sebe imali 5.000 evra, iako je dozvoljeno da se unese 10.000. Ali, valjda Srbi ne smeju da imaju nikakve pare kod sebe. A ono što nikako ne smeju da imaju kod sebe to su srpske trobojke.

Podsetimo, Stajić, koji je gradski sekretar za ozakonjenje i dvojica srpskih državljana kontrolisani su na graničnom prelazu Ranče "na osnovu operativnih podataka" crnogorske policije. Tom prilikom je pronađeno i 11 zastava Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Srbija

25.01.2021. 22:15

Crna Gora je neprijateljska drzava,jel vi to niste do sada shvatili.Crnogrcima uvesti vize i iskljuciti iz admistracije i karikama vlasti u Srbiji gde su mnogi eaposleni.