"NOVOSTI" SAZNAJU Danas sednica Predsedništva SNS: Evo o čemu će Vučić razgovarati sa vrhom stranke

V.N.

22. 02. 2021. u 21:42

SRPSKA napredna stranka održaće sutra sednicu predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu - saznaju Novosti.

НОВОСТИ САЗНАЈУ Данас седница Председништва СНС: Ево о чему ће Вучић разговарати са врхом странке

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Prema našim informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Foto: Novosti

Takođe, biće reči o prilikama u Bosni i Hercegovini odnosno Republici Srpskoj i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (41)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024