VELIKA ZAPLENA! PRONAĐEN VELIKI ARSENAL ORUŽJA: Predsednik upravo saopštio najnoviju vest

Novosti online

06. 03. 2021. u 22:00

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je juče između Šapca i Loznice zaplenjena velika količina oružja.

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА! ПРОНАЂЕН ВЕЛИКИ АРСЕНАЛ ОРУЖЈА: Председник управо саопштио најновију вест

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Juče smo u rejonu Šapca i Loznice zaplenili 21 cev, veći deo dugih cevi, skupe izrade, ima snajpera, optičkih nišana. Naši organi, BIA i MUP, rade na tome, videćemo sa kojom kriminalnom grupom će to biti povezano, to je najveći arsenal koji je do sada pronađen. To je radila šabačka policija, sada će raditi i centralni organi vlasti.

Sa ovom bandom smo završili. Njihovim naslednicima: gotovi ste, bićete uskoro iza rešetaka. Država Srbija da trpi narko-dilere i ubice neće, obračunaćemo se sa njima. To će biti i po mnogim gradovima širom Srbije. Od Vranja do Subotice, od Valjeva do Niša, u svakom Nišu biće hapšenja koliko hoćete.

Oni koji misle da ubijanjem i prodajom droge mogu da postignu nešto u životu i dobiju važno mesto u društvu, ne. Takvi ljudi treba da budu prezreni i svi oni koji već krenuli i iz svojih medija i političkih struktura da govore kako su postojali drugi motivi, važno da dobro razumeju i da im bude jasno da država neće da se igra sa takvim stvarima, ali ćemo im odgovarati rečima. Očistićemo državne organe od svih njihovih saradnika - poručio je Vučić.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!