POKLONI ZA NOVOROĐENE BEBE U ZEMUNU Evo kako da se roditelji prijave i dobiju paket

S.V.

23. 06. 2023. u 18:10

OPŠTINA Zemun pokrenula je projekat "Bebo, dobrodošla u Zemun", koji podrazumeva dodelu paketa najmlađim stanovnicima ovog dela prestonice.

ПОКЛОНИ ЗА НОВОРОЂЕНЕ БЕБЕ У ЗЕМУНУ Ево како да се родитељи пријаве и добију пакет

GO ZEMUN

Paketi za novorođenčad sadrže sve ono što je potrebno za prvih nekoliko meseci - prekrivač, ćebe, peškir sa kapuljačom, kapicu, portiklu, tri tetra pelene, digitalni toplomer, dve silikonske cucle, flašicu, zvečku, vlažne maramice, šampon i kupku.

- Pozivamo sve roditelje da podnesu zahtev Gradskoj opštini Zemun, uz uverenje da dete ima prebivalište na teritoriji GO Zemun i uz Izvod iz matične knjige rođenih. Prijave počinju u ponedeljak, a roditelji mogu da prijave dete za poklon paket u roku od 90 dana od rođenja - ističu iz GO Zemun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!