"OVO MI SE JOŠ NIJE DESILO..." Devojka rezervisala smeštaj u Beogradu, pa ostala u čudu nakon poteza vlasnika

Novosti online

07. 10. 2023. u 09:09

KORISNICA društvene mreže X (bivši Tviter), podelila je svoje neprijatno iskustvo prilikom rezervacije smeštaja u Beogradu.

ОВО МИ СЕ ЈОШ НИЈЕ ДЕСИЛО... Девојка резервисала смештај у Београду, па остала у чуду након потеза власника

Foto V. S.

- Rezervišem smeštaj u Beogradu preko Bukinga i vlasnik stana kreće da me muva preko poruka, baš onako neprijatno… - napisala je ona.

Kako je kazala, boravila je u 35 zemalja, uvek preko Bukinga, ali da joj se tako nešto još nije desilo. U komentarima se povela polemika kako to izgleda u zemljama Evrope, a javilo se i više njih koji su napisali da su imali isto ili slično neprijatno iskustvo.

- Ma generalno naši ljudi na Bukingu, ja ne znam šta im je. Gde god sam rezervisao smeštaj, to je to, imaš buking konfirmejšn i ćao. Ne, ovde je - e evo ti moj broj, nemoj preko ove aplikacije da bukuješ - komentarisao je jedan korisnik.

Drugi je podelio svoje iskustvo iz Nice, te kaže da se tamo ne vide sa vlasnikom.

- Ispred zgrade se nalazi kutijica sa šifrom koju dobiju nakon uplate a u kojoj je ključ od ulaznih vrata. Na samim vratima je druga kutija sa šifrom u kojem je ključ od stana. Nema kontakta, osim preko aplikacije - piše u komentaru.

Jedna korisnica je napisala da joj se "isto tako desilo".

- Prvo pita sa kim putujem, ako nije muž onda da on dođe po nas na aerodrom, plus još hajde da storniraš preko bukinga da im ne plaćam proviziju, tipa 500-600 dinara. Reko' ok, evo ti storno i tražim drugi smještaj - podelili su drugi svoja iskustva.

Bilo je još sličnih primera:

- To se i meni desilo. Kao "hajde na viber da se dogovorimo". Video sliku i počeo sa porukama. Hit. Ali naš, Makedonac pa sam lako, kroz šalu rešila mali nesporazum. Još bukirala za nas troje, suprug, dete od 4 godina i ja - napisala je jedna korisnica.

(Blic)

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA JANEZA VRHOVECA: Odličan glumac, ali i pesnik deseteraca za Radio Beograd

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!