PRETIO SEKIROM VOZAČU "PORŠEA": Incident u Beogradu, građani u neverici (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2023. u 22:36

NESVAKIDAŠNjA scena desila se danas u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

ПРЕТИО СЕКИРОМ ВОЗАЧУ ПОРШЕА: Инцидент у Београду, грађани у неверици (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram 192_rs

Na snimku, objavljenom na Instagramu, vidi se zaustavljen "porše kajen", na kome su otvorena vrata vozača. Na ulici, pored stoji muškarc koji se očigledno raspravlja sa vozačem automobila, a u ruci ima ni manje ni više nego - sekiru!

Kako je navedeno na Instagram stranici 192, čovek koji stoji pored vozila je taksista, a on je pretio sekirom vozaču "poršea". Ne zna se šta je prethodilo incidentu, ali je, navodno, vozač taksija zaustavio svoju "škodu" i iz prtljažnika izvadio sekiricu. Na snimku se vidi da je vozač "poršea" sa švajcarskim tablicama otvorio vrata, pa su razmenili nekoliko rečenica. Ne zna se kako se sve završilo.

Da su ljudi nervozni, nije ništa novo. Da na beogradskim ulicama ima puno bahatih i neodgovornih vozača - nije novo ni to. Ali, postavlja se pitanje gde je granica "argumenata" u situacijama kada takvi učesnici u saobraćaju dovedu do incidenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

BONUS VIDEO -Protest porodica ubijene dece ispred Ribnikara - Nezadovoljni zbog odluka Saveta roditelja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!