HAOTIČNO NA ULICAMA PRESTONICE: Saobraćajne gužve na sve strane, naoružajte se strpljenjem jer će biti još gore (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

27. 12. 2023. u 15:45

GUŽVE na ulicama Beograda već su počele, iako je tek nešto više od 15 časova i pravi špic tek treba da počne. Prema trenutnom preseku, najveće gužve su na mostovima, i to u pravcu ka centru grada, ali i u delovima samog centra - Nemanjinoj ulici, Takovskoj, u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Vukovog spomenika. Zakrčenje je i na velikim saobraćajnicama na Novom Beogradu.

ХАОТИЧНО НА УЛИЦАМА ПРЕСТОНИЦЕ: Саобраћајне гужве на све стране, наоружајте се стрпљењем јер ће бити још горе (ФОТО)

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Kolona vozila u ovom trenutku kreće se Brankovim mostom, iz pravca Novog Beograda ka centru, a gužve počinju u Bulevaru Mihajla Pupina, nešto pre TC "Ušće". Dalje se nastavljaju preko mosta i Brankovom ulicom.

Na auto-putu trenutno je prohodno do Bloka 39, ali se na dalje stvaraju kolone. Veliki broj vozila kreće se mostom "Gazela", i dalje se gužve nastavljaju sve do Autokomande.

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Na Pančevačkom mostu takođe je veoma prometno, i to u smeru iz Borče ka centru grada. Polako se formiraju kolone i na uključenju na ovaj most. Suprotna traka je prohodna.

Velike gužve su i na Plavom mostu, dok je Most na Adi za sada prohodan.

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Veliki broj vozila kreće se i Autokomandom, kao i na pojedinim delovima duž Bulevara vojvode Mišića, odnosno od centra ka Beogradskom sajmu i dalje ka Adi Ciganliji.

Kolone su i na Zvezdari u delu kod Cvetkove pijace, pa dalje duž Ulice gospodara Vučića, kao i duž Vojislava Ilića.

Kolone vozila su i na Smederevskom putu, najviše u delu kod Kaluđerice.

Gde su gužve u centru grada

Što se tiče centra grada, na Slaviji se povremeno stvara zakrčenje, povećan intenzitet saobraćaja je i na Trgu Nikole Pašića, zatim u Nemanjinoj ulici, Takovskoj, Bulevaru kralja Aleksandra, Bulevaru despota Stefana, Kneza Miloša u gornjem delu, a zatim i u blizini Mostara.

Gde su gužve na Novom Beogradu?

Što se tiče Novog Beograda, osim prilazima mostovima, gužve se stvaraju i u Jurija Gagarina, Bulevaru Mihajla Pupina i Surčinskoj ulici.

(Blic)

BONUS VIDEO: "POLICIJA, RUKE NA LEĐA": Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024