UZNEMIRUJUĆI snimak neprimerenog ophođenja prema deci iz voždovačkog vrtića "Zamak" je autentičan, potvrdio je za "Novosti" Slavko Gak, sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu.

Komentari (2)

dera

23.01.2021. 10:41

Zatvarajte to , krivicne prijave , oduzimanje licenci trajno i naravno zatvor ! Moramo drzavu vratiti narodu , pobeze nam omladina u svet , a ako ne menjamo ovaj javasluk pocece da beze i penzioneri .

buki

23.01.2021. 17:58

Već treći dan gledam ovaj snimak po ko zna koji put, i ne vidim ništa posebno sporno, osim što jedna od dve ženske osobe pokušava da zavede red i umiri decu, a druga sve to snima, umesto da joj pomogne. Mogla je malo nežnije da ih izvlači iz onog ćoška, ali bolje da bude i grublja, nego jedno drugom u ćošku da povrede oko. Dete nad kojim se nadvila čučeći nije udarala (meni se čini da je proveravala u kakvom je psihifizičkom stanju), čak ni na jedno nije vikala nego generalno na sve, da ih što brže dovede na sredinu sobe, gde ih lakše kontroliše da se ne povrede. Snimak je doduše prilično zamagljen, pa ostavljam mogućnost da nisam videla dobro.