SPAJIĆ ODBIO PREDLOG ŠARANOVIĆA: Uputio mu pismo

V.K.

13. 03. 2024. u 00:51

Većinom glasova članova Vlade odbijen je predlog ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića da policijski službenik Lazar Šćepanović preuzme rukovođenje policijom u v.d. mandatu.

СПАЈИЋ ОДБИО ПРЕДЛОГ ШАРАНОВИЋА: Упутио му писмо

Skupština Crne Gore

Premijer Milojko Spajić predložio je da policijom koordinira policijski službenik Aleksandar Radović, jedan od prijavljenih na javnom pozivu za v.d. čelnika Uprave policije.

Šaranović je ranije uputio pismo premijeru Milojku Spajiću, kojim ga upozorava na posledice ukoliko se ne izabere kandidat Lazar Šćepanović kojeg je predložio za vršioca dužnosti direktora Uprave policije.

Ova saga o izboru v.d.direktora počela je u utorak 15 i 30 i uz nekoliko prekida trajala do duboko u noć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!