"SA DRŽAVOM NEMA IGRANJA": Aleksa Bečić o hapšenju direktorke Agencije za sprečavanje korupcije

M. SEKULOVIĆ

17. 04. 2024. u 10:53

POTPREDSEDNIK Vlade Crne Gore za bezbednost, unutrašnju politiku, evropske i spoljne poslove Aleksa Bečić pohvalio je operaciju Specijalnog policijskog odeljenja Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva - hapšenje Jelene Perović, direktorke Agencije za sprečavanje korupcije.

СА ДРЖАВОМ НЕМА ИГРАЊА: Алекса Бечић о хапшењу директорке Агенције за спречавање корупције

m. sekulović

- Obećali smo transparentnost, efikasnost i pravičnost u bezbednosnom sistemu i današnjim hapšenjem pokazujemo da smo na pravom putu. Ovo je još jedan primer odlične saradnje bezbednosnog sektora i tužilaštva o kom sam juče govorio i u Europolu - kazao je Bečić.

On je poručio da je ovom akcijom pokazano da nema nedodirljivih.

- Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom pravedne i odlučne države sa kojom nikada više nema igranja i kompromitovanja. U našoj zemlji, kako kaže, ima mesta samo za one koji veruju u pravdu i čistotu institucija. Kao potpredsednik Vlade za bezbednost i koordinator organa obaveštajno-bezbednosnog sektora, obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti - saopštio je Bečić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)