,,KRIVOKAPIĆ SE SPRDA SA DRŽAVOM I GLASAČIMA”: Medojević reagovao na spisak ministra za sastav Vlade Crne Gore

Novosti online

05. 11. 2020. u 17:45

NEBOJŠA Medojević reagovao je na društvenoj mreži Fejsbuk na objavljenu listu ministra za sastav nove vlade Crne Gore, mandatara Zrdavka Krivokapića. Premosimo njegovu poruku u celosti:

,,КРИВОКАПИЋ СЕ СПРДА СА ДРЖАВОМ И ГЛАСАЧИМА”: Медојевић реаговао на списак министра за састав Владе Црне Горе

Foto: Arhiva

"MILOVA VLADA NASTAVKA!!! KRIVOKAPIĆ SE SPRDA SA DRŽAVOM I GLASAČIMA!!!

Vlada kontinuiteta. Eksperimentalna vlast koju su kreirali Gojko Perović, Vlado Božović, Miško Perović i Željko Ivanović. Vlast koju su obećali Mila Đukanović.
Nema ništa od reformi i demontaže sistema. Sve je jedna velika prevara naroda i opasno igranje sa sudbinom zemlje.

Mandat koji ne može da održi reč jedan dan. Ovo su poznati ′′ stručnjaci ′′ svi anonimni bez ikakvog iskustva i reference. U ovoj vlasti ima više DPSovaca nego u Duškoj Markovici.

Vlast vremena i tajkuna. Vraćanje u srednji vek. Ovakav uticaj Crkve u vladi zemlje ugrožava sekularni karatker Crne Gore. Ovo je autokratska, teokratska, nedemokratska i antiirerormska, antievropska i antigrađanska vlast.

Ovo je istorijska prevara birača koja je glasala za PROMENU."

 

MILOVA VLADA KONTINUITETA!!! KRIVOKAPIC SE SPRDA SA DRŽAVOM I BIRAČIMA!!! Vlada kontinuiteta. Eksperimentalna Vlada...

Posted by Nebojsa Medojevic on Četvrtak, 05. novembar 2020.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!