AMBASADOR Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović zatečen je stavom crnogorskih vlasti da je njegova namera da položi venac na Spomen ploču na ulazu u Stari grad u Budvi na Dan primirja - grubo mešanje u unutrašnje stvari suverene države.

Milos

11.11.2020. 20:35

Turizam Crne Gore bi se danas sveo od Bara do Ulcinja da nije bilo pobedonosnog povratka srpske vojske cije je seme povratka zasejano i na Mojkovcu...Nereformisani komunisti tj DPS i njihova ideoloska sabraca sve mogu da podnesu osim srpskog predznaka u bilo kojem pozitivnom smislu. Crnogorski komunizam,kao i bilo koji na ovim prostorima, ce uvek imati antisrpski predznak jer bez njega oni nemaju civilizovani,demokratski program i smisao delovanja.

buki

11.11.2020. 21:05

@Milos - Ja čak mislim da je njih Zapad ucenio. Ako hoće da napreduju ka EU i održe dobre odnose sa SAD, moraju potpuno da se distanciraju od Rusa a zatim i od Srba.

zoran

11.11.2020. 21:51

Dobro šta će sad Država da uradi? Da li treba preduzeti recipročne mere? Da li će ambasadora GC u Beogradu, sada pozvati u MIP? Šta s ovim niskim udarcima koji ne prestaju...