NAGRADA „3.JANUAR“ ZDRAVSTVENIM RADNICIMA: U Bijelom Polju obeležen Dan opštine (FOTO)

M. S.

03. 01. 2021. u 19:32

ŽELIM da istaknem da se naši slavni preci nisu borili samo za antifašističke ideale.

НАГРАДА „3.ЈАНУАР“ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА: У Бијелом Пољу обележен Дан општине (ФОТО)

Foto: Opština Bijelo Polje

Borili su se da bi sačuvali ono što je Bijelo Polje i pre i posle njih vekovima gradilo i baštinilo - međusobno razumevanje, poštovanje različitosti i skladan suživot. Ideje za koje su se oni borili, utemeljene su u modernoj, evropskoj i građanskoj Crnoj Gori.

Ovo je na svečanoj sednici SO Bijelo Polje, povodom Dana opštine, kazao predsednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović, koji je istakao da se planira da u 2021. godini budu nastavljeni i završeni svi započeti radovi koji će doprineti da Bijelo Polje postane moderan planinsko - skijaški i speleološki centar regiona.

- Ove godine ćemo pored nastavka realizacije kapitalnih projekata od državnog značaja, početi rad na kruni urbanog uređenja gradskog jezgra, izgradnjom gradskog šetališta pored Lima - kazao je Smolović.

On je najveće priznnje grada, nagradu “3. januar” uručio predstavnicima zdravstvenih radnika iz Opšte bolnice, Doma zdravlja i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć – dr Erolu Muratoviću, dr Majdi Dobardžić i dr Besimu Staniću.

Foto: Opština Bijelo Polje

Plakete i zahvalnice ove godine dobili su: Humanitarni fond „Hilal“, Opštinska organizacija Crvenog krsta, Lokalni javni emiter Radio Bijelo Polje, Radmila Mika Rakočević, posthumno Dejan Luković, firma Global Industrial Solutions i Jelena Ćetković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)