MILO NEZAKONITO PREDSEDNIK: Senzacionalna tvrdnja Podgoričanina Vasilija Miličkovića - Državna izborna komisija nije imala kvorum!

M. S.

23. 01. 2021. u 18:18

AKTIVNI učesnik u političkom životu Crne Gore, bivši kandidat za predsednika države, Vasilije Miličković iz Podgorice, tvrdi da je predsednik Crne Gore Milo Đukaanović na toj funkciji - nezakonito!

МИЛО НЕЗАКОНИТО ПРЕДСЕДНИК: Сензационална тврдња Подгоричанина Василија Миличковића - Државна изборна комисија није имала кворум!

Foto Privatna arhiva

On za to optužuje Ustavni sud Crne Gore koji se “pročuo” po nizu skandala čiji spisak postaje ovih dana sve duži...

- Dvojica sudija Ustavnog suda Miodrag Iličković i Milorad Gogić kroz izdvojeno mišljenje nepristrasno su utvrdili činjenice – neoborive i lako dokazivu istinu da Državna izborna komisija nije imala kvorum za proglašenje Mila Đukanovića za predsednika Crne Gore - kaže Vasilije.

U pismu upućenom premijeru Zdravku Krivokapiću on navodi da “većinu u DIK-u kontroliše Đukanović, pa će oni ako je potrebno da tvrde da su 2+2 =5!

- Međutim, kad uložite žalbu Ustavnom sudu u kojem sedi četvoro sudija koje je Milo instalirao, potvrdiće odluku DIK-a, s tim što će dvojica sudija Iličković i Gogić izdvojiti mišljenje da su 2+2=4 kao u mom slučaju, ali konačna presuda Ustavnog suda je da 2+2 nije 4 već 5. To je vladavina prava u Đukanovićevoj Crnoj Gori, to se konstantno dešava i takve se presude štampaju iz Đukanovićevog suda. To je ujedno dokaz da su DIK i sudije Ustavnog suda – Milo Đukanović. Tvrdim da je besmisleno njima se obraćati i njihove odluke razmatrati i prihvatati to su činjenice koje se lako dokazuju. To znači da je Milo Đukanović lažni predsednik Crne Gore, da je nelegalni i nelegitimni predsednik države i da ga tako treba tretirat - kaže Miličković.

Foto Privatna arhiva

On naglašava da se Đukanović i Ustavni sud ponašaju bahato pa se čudu načuditi ne može da pravnici i ministar pravde Leposavić nemaju valjani pravni odgovor na nasilje DPS-ove većine u DIKu i Ustavnom sudu i na nelegitimnog predsednika Crne Gore.

- Gospodine Krivokapiću, siguran sam da postoji adekvatan pravni odgovor ovom nasilju DPS-a.U svakom slučaju hitni referendum da se imenovanja sudija, tužilaca, sudskog saveta i donošenje svih zakona prostom većinom (izmene amandmana 4) je lagani izlazak iz ove blokade, jer ne postoje stotine miliona evra da privolite 10 Milovih poslanika da dosegnete 2/3 ili 3/5 većinu u Skupštini Crne Gore. Kohabitacija sa Đukanovićem je najgore moguće rešenje pogubno za Crnu Goru - tvrdi Miličković poput mnogih poslanika u Skupštini crne Gore, koji o tome glasno govore, baš kao i građani koji su ih doveli u skupštinske fotelje...

                   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024