NA ČELU TUŽNE POVORKE SUPRUGA I DECA: Leposavić ispratio na večni počinak Igora Milenkovića - Poseban gest kolega iz Hitne (FOTO)

D.Z.

01. 10. 2023. u 14:58

VELIKI broj sugrađana i kolega ispratio je danas na večni počinak Igora Milenkovića iz Leposavića, ubijenog prošle nedelje u Banjskoj.

НА ЧЕЛУ ТУЖНЕ ПОВОРКЕ СУПРУГА И ДЕЦА: Лепосавић испратио на вечни починак Игора Миленковића - Посебан гест колега из Хитне (ФОТО)

Foto: D.Z.

Veliki broj građana krenuo je od njegove rodne kuće iz ulice 24. novembra ka selu Graničane gde je sahranjen.

Na početku povorke bila su njegova deca i supruga. Milenković je iza sebe ostavio troje dece i suprugu.

Foto: D.Z.

Kilometarska kolona vozila kretala se za povorkom, a od Doma zdravlja, u kom je Milenković bio zaposlen kao vozač saniteta, povorci se pridružila i kolona vozila hitne pomoći. 

Kolege su uključile rotaciona svetla kako bi odali počast Milenkoviću.

BONUS VIDEO:

Ispraćaj Stefana Nedeljkovića - povorka sa telom prolazi kroz špalir u Kraljevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!