PANČEVCI NA NOGAMA ZBOG MAZE: Vlasnica podigla nagradu na 1.000 evra, građani se dali u potragu (FOTO)

Novosti Onlajn

09. 10. 2023. u 17:02

MAČKA Maza nestala je prošle nedelje u Pančevu, a njena vlasnica Jelena nudila je pronalazaču brojku od neverovatnih 500 evra. Međutim, kako Maza još uvek nije pronađena, vlasnica je odlučila da poveća nagradu i sada nudi čak 1.000 evra.

ПАНЧЕВЦИ НА НОГАМА ЗБОГ МАЗЕ: Власница подигла награду на 1.000 евра, грађани се дали у потрагу (ФОТО)

Foto: Printskrin

Mnogi su se zapitali zbog čega Jelena nudi ovoliku brojku za macu koju je udomila sa ulice, ipak, njega priča govori da Maza nije samo kućni ljubimac. Ona je deo porodice i bez tog dela, Jelena ne može da funkcioniše.

Nakon nekoliko dana potrage Jeleni su se javljali ljudi koji su navodno pronašli crno-belu mačku koja liči na Mazu, ali nažalost nijedna od tih naca nije bila ona za kojom se traga.

- Sada sam zamolila da se slika potencijalna macka. Jer ja sam sama ne mogu tračati za svaku crno-belu mačku, oni za svaku misle da je Maza - kaže vlasnica.

Foto: Printskrin

Nakon šokantne brojke od 500 evra i nekoliko dana potrage, Jelena je odlučila da ode korak dalje i ponudi pronalazaču nagradu od 1.000 evra, samo da joj se Maza živa i zdrava vrati kući.

- Ko god bude pronašao Mazu dobiće 1.000 evra - napominje ona i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da joj se jave na telefon 061 208 68 68.

BONUS VIDEO: ZAŠTO SAMO PSI? Beograđanka šeta mačku na povocu

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)