NAKON ŠTO JE KOD OSMAKA U RIBNIKARU PRONAĐEN NOŽ: Prvo oglašavanje ministarke Đukić Dejanović

J.D.Lj.

23. 02. 2024. u 14:02

MINISTARKA obrazovanja Slavica Đukić Dejanović upravo je napustila OŠ "Ribnikar", koju je posetila posle incidenta kada je u rancu jednog učenika pronađen nož.

НАКОН ШТО ЈЕ КОД ОСМАКА У РИБНИКАРУ ПРОНАЂЕН НОЖ: Прво оглашавање министарке Ђукић Дејановић

Foto: J.D.Lj.

- Preduzete su sve potrebne procedure kako bi učenici bili bezbedni i kako se ništa ne bi dogodilo - rekla je ministarka.

U izjavi novinarima posle posete školi, ministarka je rekla da je očekivano da su posle ove informacije učenici "Ribnikara" i njihovi roditelji dodatno uznemireni, s obzirom na tragični događaj koji se desio 3. maja prošle godine.

Na pitanje da li su učenici napustili nastavu, ministarka je odgovorila da velika većina nije, te da nisu ni bili svesni šta se dogodilo.

- Svi smo mi ovde sa posebnim emocijama ispred škole "Vladislav Ribnikar". Nadležni ispituju sve detalje događaja i javnost će o svemu biti obaveštena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!