GRCI DONELI ODLUKU: Evo da li će otvoriti granice za Srbe posle 15. septembra

D. Stojaković

11. 09. 2020. u 20:18

SVI koji su se nadali i spremali da posle 15. septembra uhvate nekoliko dana odmora na Egejskom ili Jonskom moru mogu da polako raspakuju kofere.

ГРЦИ ДОНЕЛИ ОДЛУКУ: Ево да ли ће отворити границе за Србе после 15. септембра

Foto: Depostitphoto

Grčka je odlučila da se produži zabrana ulaska našim državljanima i posle ovog datuma, ekskluzivno saznaju "Novosti".

Iako je naša država već nedeljama sa najnižim brojem zaraženih u regionu, Grci su ostali neumoljivi i držaće spuštenu rampu i posle 15. septembra.

Ovom odlukom, koja još nije zvanično objavljena, padaju sve nade i spekulacije da će se u zemlju Helena moći sa negativnim PCR testom.

Ipak, kako nezvanično saznajemo postoji velika verovatnoća da bi druge zemlje Evropske unije mogle da olakšaju ulazak našim ljudima. I o tome će se odlučivati početkom sledeće sedmice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!