U PRITVORU DA NE UTIČE NA SVEDOKE: Priveden muškarac iz Sremskih Karlovaca, osumnjičen da je dve žene primoravao na prostituciju

Lj. P.

19. 10. 2022. u 18:46

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, odredio je pritvor NS. (36) iz Sremskih Karlovaca, osumnjičenom za trgovinu ljudima,tako što je dve žene primoravao na prostituciju.

У ПРИТВОРУ ДА НЕ УТИЧЕ НА СВЕДОКЕ: Приведен мушкарац из Сремских Карловаца, осумњичен да је две жене приморавао на проституцију

Foto TASS

Ova mera mu je, kako je za "Novosti" rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda, izrečena zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Ovaj tridesetšestogodišnjak je uhapšen utorak pod sumnjom da je  od  aprila do17. Oktobra ove godine upotrebom sile i pretnji i zloupotrebom odnosa zavisnosti držao dve žene starosti 44 i 32  godine iz okoline Novog Sada radi seksualne eksploatacije prostitucijom.

Pretresom stanova koje jeN.S. koristio, pronađeni su predmeti koji bitni za dokazivanje trgovine ljudima.

Pored toga, pronađena je i praškasta supstanca svetlo smeđe boje za koju se sumnja da je heroin, kao i vagica za precizno merenje sa tragovima narkotika.

Posle veštačenja pronađene praškaste supstance, tužilaštvo će se izjasniti oko kvalifikacije  drugog krivičnog dela.

BONUS VIDEO - OTIŠLA JE SREĆNA: Otac Dejane (17) stradale na motoru kod Beške, još ne veruje da mu ćerke nema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)